Monday, February 17, 2014

Weekend Wise

 
Boots: Zara / Pants: Vince Camuto / Coat: / Sweater & Blouse: J. Crew / Hat: Vintage / Bag: Michael Kors / Watch: Guess

Photos by Tash Hachey.

Oh hi.

It's me, the little blogger who didn't. I've been majorly m.i.a. lately. I'm not sure that I'm going to be blogging "full time" anytime soon, but I needed to share some shots taken by my sweet friend Tash. We met up on Saturday for coffee, farmers market-ing & general downtown wandering, and she snapped my casual outfit made up of a silk chicken blouse, a cozy knit, live-in/Canadian-winter-staple riding boots, the best beanie, and my very favourite bag. What a very lovely time.

Also, I was going to photoshop that lovely bit of salt on my boots away, but this is Canada in February. Salt happens. 

I hope that everyone out there is super swell. xo.

8 comments:

myedit said...

Salt. It's such a bitch... I brushed against a car door and my black pants are now mostly grey. Fabulous.
Speaking of fabulous, as always, that coat.

Whatshesaid said...

Miss your posts!

Rebecca Jane said...

Ha, so true on the salt front. #canadianwinterproblems.

Love this look overall though - esp that fabulous coat. Winner every time.

Unknown said...

Ugh salt is the worst sometimes. It's the ultimate destroyer of shoes :( You look lovely though my dear. Sending you warm wishes xoxo

Love,
Ana

www.brokenstiletto.com

Anonymous said...

I would like to say that this blog really convinced me to do it ! Thanks, very good. We are really happy just for this post in this website.
breast lift tape

Unknown said...

Vždy se snažíme poskytovat našim věrným zákazníkům tu nejlepší kvalitu a proto budeme pokračovat ve vývoji naší nabídky i v nadcházejících letech.

Bye Bra je jednoduché řešení, jak rychle a efektivně zvýraznit ženské poprsí bez potřeby chirurgie, či dokonce bez klasické podprsenky! Bye Bra je vyrobena z ultratenké a pružné samopřilnoucí fólie ve tvaru podkovy, která umožní posunout bradavky směrem nahoru o několik centimetrů. Může se také použít pro korekci nerovností, například v případě, když má žena rozdílný tvar nebo velikost prsů, nebo asymetricky umístěné bradavky. Bye Bra nabízí speciální technologii 3M hmoty, která se používá i ve zdravotnictví a je proto naprosto bezpečná pro použití. Totéž se zdaleka nedá říci o kvalitě čínských podvodných kopií.

Bye Bra nejenže zvedá poprsí a vytváří symetrii, také výrazně zvyšuje sebevědomí a sebedůvěru její nositelky. Bye Bra také zvyšuje možnosti vašeho šatníku, protože nošení outfitů bez ramínek, se zádovým výstřihem a jiných odvážných kreací je s ní najednou překvapivě jednoduché a pohodlné.

Nezapomeňte, že Bye Bra je voděodolná, takže si ji můžete pohodlně obléknout i pod plavky, dokonce pod bikini!
Neviditelná podprsenka
Neviditelných podprsenek
Podprsenka bez raminek

sis said...

Love the blouse! ..and of course the coat. Glad you kept the salt in, and honestly, they aren't that salty so hurray for your boots!

blogging full time or not, I can't help but check in... and there's always instagram if I go through full Kristin withdrawl

Brandi said...

Wow...That coat!!!! Amazing and fun look!

Post a Comment